Ostropel cu carne de vita

Timp de preparare : 55 minute

Grad de dificultate:redus

Număr de porţii :8

Număr de calorii : 391 kcal/ portie

Ingrediente :

  • carne de vită g 800
  • untură sau ulei g/ml 150
  • ceapă g 200
  • morcovi g 100
  • păstârnac g 100
  • făină g 50
  • pastă de tomate g 100
  • usturoi g 50
  • cartofi g 2000
  • patrunjel verde g 50
  • supă de oase ml 1000
  • sare g 30

Mod de preparare :

Zarzavatul se curăţă şi se spală. Carnea de vită se spală şi se porţionează. Ceapa, morcovii, păstârnacul şi usturoiul se taie felii. Pasta de tomate se diluează cu 100 ml de supă. Cartofii se taie cuburi şi se fierb în apă cu sare. Pătrunjelul verde se toacă mărunt.

Mod de preparare ostropel cu carne de vita

Bucăţile de carne se sărează şi se înăbuşă în 75 g de untură sau ulei cu 75 ml de supă. Se adaugă treptat supă de oase (aproximativ 250 ml), până ce carnea este aproape fiartă. Separat, se înăbuşă ceapa, morcovii şi păstârnacul, în cantitatea rămasă de untură sau ulei cu 75 ml supă.

Pentru a descoperi toata reteta:http://reteteaz.net/carne-de-vit%C4%83/ostropel-cu-carne-de-vita


Lasa un comentariu